Основнa школa ,,Димитрије Туцовић" Чајетина

 

Обавештења за ученике и родитеље о новостима везаним за он лајн наставу
 

 

Поштовани родитељи и ученици ,

Подсећамо вас да се током наставе на даљину пратити понашање ученика на платформама.

Стручна служба наше школе припремила је презентацију која се тиче понашања ученика током он лајн наставе. Презентацију можете преузети

овде

           

05.12. Измене и допуне школског календара

Услед преласка наставе на даљину и тренутне епидемиолошке ситуације МПНТР извршило је измену школског календара за 2020/21.

Прво полугодиште се завршава у петак, 18. децембра 2020. године . Зимски распуст почиње  у понедељак, 21. децембра 2020.  Друго полугодиште почиње у понедељак, 18.јануара  2021. године.

Календар можете преузрти овде

           

29.11.2020. Креће он лајн настава

Поштовани родитељи,

На основу Уредбе Владе Републике Србије у којој су прописане нове мере за организовање рада  основних школа због тренутне епидемиолошке ситуације, обавештавамо вас да ће се од понедељка, 30.11.2020. године за ученике од петог до осмог разреда  организовати настава на даљину путем изабране платформе за учење -  Google учионице и  Тв часова на РТС –у ( у договору са предметним наставником).

Наставници ће преко изабране платформе часове држати према постојећем распореду од 12 45   до 17 часова . Присуство ученика  онлајн часовима је обавезно . Ученици који нису присутни ,биће евиден тирани у дневнику као одсутни.

Оцене које су ученици добили  од почетка школске године до сада, као и активности ученика и оцене које ће добити током реализације  наставе на даљину  омогућиће извођење закључне оцене .

Оцењивање ученика усменим путем изузетно може да се обави у школи у договору са предметним наставником уколико је ученик незадовољан  предлогом закључне оцене.

Прво полугодиште се завршава у петак, 18. децембра 2020. године . Зимски распуст почиње  у понедељак, 21. децембра 2020.  Друго полугодиште почиње у понедељак, 18.јануара  2021. године.

           
 
 

 

           
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Насловна | Историјат | Новости | Управа | Запослени | Документа | Галерија | Контакт
Copyright© OШ,,Димитрије Туцовић" Чајетина Тим за израду сајта